Stirea zilei vine de la Antonia, care a declarat in aceasta dimineata pe contul oficial de Facebook – AntoniaOfficial – ca este insarcinata.

Dupa o perioada dificila si dureroasa din viata ei, artista spune este din nou fericita si impartaseste si fanilor ei aceasta veste minunata.

Antonia afirma ca este insarcinata cu un anume Alex, sa fie oare vorba de cantaretul Alex Velea? Vestea este cu atat mai uimitoare cu cat cei doi nu au confirmat niciodata oficial relatia lor.

“Traiesc o perioada frumoasa in viata mea pe care imi doresc sa o impartasesc cu voi, fanii mei, cei care m-ati sustinut neconditionat pana acum Va multumesc pentru tot!
Am o veste care imi bucura sufletul si care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea.
Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire!”

Antonia reaminteste in mesajul sau si de procesul pe care il are cu fostul sot, Vincenzo pentru custodia fiicei lor Maya, in varsta de trei ani.

“Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetita mea pentru care voi face orice sa o am langa mine si sa imi petrec tot timpul cu ea.
Imi doresc ca viata sa isi urmeze cursul firesc atat pentru mine, cat si pentru Vincenzo, sa isi gaseasca linistea si fericirea si sa ajungem la o decizie inteleapta, de comun acord, in ceea ce o priveste pe fetita noastra, Maya. Si ea are dreptul la fericire alaturi de noi doi, parintii ei si vom decide impreuna ce este mai bine pentru ea.”