Incepand cu 1 octombrie si pana pe 15 noiembrie, Peroni Nastro Azzurro, berea premium autentic italiana a SAB Miller si URSUS Breweries, reinvie Aperitivo Peroni, experienta stilului de viata italian, intr-o selectie de baruri si restaurante premium din Bucuresti si din tara.

De aceasta data, Aperitivo Peroni reprezinta mai mult decat un moment stilat de relaxare la sfarsitul unei zile pline, un bun prilej de socializare in jurul unei bauturi reconfortante servite impreuna cu mici gustari. Este o excelenta ocazie de a te intalni cu prietenii si de a petrece timp cu colegii dupa serviciu, deschizand drumul catre traditie si savoare, caracteristice Italiei

„Aperitivo Peroni s-a bucurat de succes inca de la lansarea sa in Romania, in 2008. Evenimentele organizate atunci , dar si in lunile aprilie – iulie 2009, au atras o participare numeroasa. In perioada imediat urmatoare ne propunem sa recreeam o experienta dorita si asteptata, care sa ofere totodata posibilitatea de a descoperi aceasta fateta a stilului de viata italian, ca la ea acasa. Consumatorul Peroni adora sa exploreze si sa descopere, are o viata placuta, plina de culoare si de aceea seria de evenimente Aperitivo Peroni este dublata de o promotie nationala al carei mare premiu consta intr-un week-end culinar pentru castigator si inca trei prieteni in Italia" declara Ana Maria Pipera, Junior Brand Manager International Brands.

Week – end-ul culinar combina initierea in tainele gastronomice cu descoperirea unora dintre cele mai frumoase locuri ale Italiei. Joi, in prima zi a excursiei, castigatorul si cei trei prieteni ai stai vor poposi intr-un hotel de patru stele, aflat pe malul Lacului Maggiore. Urmeaza o excursie privata cu barca si cina pe insula. Pe parcursul celei de-a doua zile, membrii grupului vor avea ocazia sa urmeze un curs gastronomic, in urma caruia vor invata cum sa foloseasca berea in pregatirea diferitelor preparate culinare italiene. Seara vor fi recompensati cu un tur al oraselului Stresa. Cea de-a treia zi aduce vizitarea unei fabrici de branzeturi precum si degustarea delicioaselor produse si se incheie la Milano. Duminica, inainte de intoarcerea acasa, sunt programate un tur de oras si vizitarea unui bar unde se pregatesc delicioase minute aperitivo si produse din ciocolata, alaturi de diferite alte arome si condimente

In afara marelui premiu, care va fi acordat prin targere la soti, in perioada 1 octombrie – 15 noiembrie fiecare moment al zilei va aduce un premiu atractiv, fie ca este vorba de unul din cele 46 ceasuri unisex Emporio Armani sau de unul din cele 736 de pachete Aperitivo Peroni pentru 4 persoane. Mai multe detalii despre Aperitivo Peroni si despre promotie pe www.aperitivo-peroni.ro, un site pe care veti putea gasi si retetele faimosului chef Giorgio Locatelli precum si datele si locatiile in care se va derula Aperitivo Peroni.

Buon Aperitivo!