Daca esti in cautarea unei creme care sa ofere tenului tau hidratare intensivă, revitalizare și protecție anti-îmbătrânire, atunci lansarea noii game de produse Aqua Vita de la Apivita te va incanta pentru ca este solutia de care ai nevoie.

Cu siguranta stii cat de important este rolul apei pentru piele, apa menţinand sănătatea celulelor, asigurand funcţionarea pielii şi creşterea fermitatea, oferind astfel protecţie împotriva îmbătrânirii premature. Dacă luăm în calcul faptul că deshidratarea este responsabilă în cea mai mare parte de îmbătrânirea prematură, este uşor de înţeles de ce este important să ne protejăm tenul împotriva deshidratării 24 de ore pe zi. In plus, pentru a oferi pielii protecţia necesară, este nevoie de o hidratare intensivă sporită cu factori antioxidanţi.

În acest sens, APIVITA a conceput noua AQUA VITA, o propunere completă de hidratare intensivă, revitalizare şi protecţie împotriva îmbătrânirii premature, cu un procent de 98% ingrediente naturale.

aqua-vita-apivita.jpg

Ce face noua gama Apivita Aqua Vita pentru tenul tau?

In primul rand ajuta la hidratarea pielii și la menținerea acesteia mai mult timp, în ciuda deshidratării zilnice si asta si datorita fito-endorfinelor din vitex conţinute în ciclodextrină şi lipozomi, în nano-emulsia vitaminelor C şi E.

Apoi, reface şi menţine aspectul tânăr, precum şi frumuseţea pielii datorită uleiului esenţial de muşcată 100% organic. Stiai ca muscata se recomandă pentru piele sensibilă (dermatită, eczemă), prezintă proprietăţi curative, reglează secretia de sebum?

In al treilea rand iti protejeaza tenul împotriva îmbătrânirii premature, datorită extractului de propolis patentat şi premiat, extras cu proprietăţi antioxidante puternice care cresc vitalitatea celulelor şi protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature.

Trebuie sa mai stii ca in acest nou produs, Apivita Aqua Vita, apa folosită în compoziţia produsului a fost înlocuită cu o infuzie* de ceai grecesc de munte, o nouă inovaţie APIVITA. Infuzia ceaiului de munte oferă o activitate antioxidantă superioară celei asigurate de ceaiul verde.

Toata gama Apivita o gasiti disponibila in farmaciile Sensiblu.