Vrei sa te bucuri de un weekend alaturi de prieteni intr-un atelier de ceramica? Sambata si duminica, 27-28 Martie, la ceainaria Serendipity sunteti invitati sa sarbatoriti sosirea primaverii participand intre orele 13.00-18.00, respective 12.00 – 17.00 la atelierul artistic de pictat ceramica.

Cei prezenti vor avea ocazia sa isi foloseasca creativitatea pentru a personaliza cani, ceainice, boluri sau ghivece de flori. Toate acestea in timp ce savureaza un ceai aromat si se lasa dezmierdati de razele soarelui. Instrumentele de pictura vor fi puse la dispozitia tuturor si, pentru a satisface toate gusturile, ceainaria ofera oaspetilor o gama diversificata de obiecte ceramice de diferite culori si marimi.

Chiar daca vremea se anun?a frumoasa, in cazul in care ploua atelierul va fi reamenajat in interior. In interior locurile sunt limitate, dar se pot face rezervari din timp.

Ceainaria Serendipity se afla pe strada Dumbrava Rosie, numarul 12, in zona Gradina Icoanei. Rezervarile se pot face la numerele de telefon 0743.283.342 / 021.211.31.00 sau se poate trimite un mail la events@serendipity.ro sau info@svr.ro.