În fiecare seară de marți a lunii noiembrie, experții AtelierEle te invită să participi la workshop-ul “Stil personal”, locul care te poate ajuta să-ți definești stilul, în timp ce sfaturile de frumusețe și demonstrațiile de coafură și make-up îți vor defini un look de vedetă, pe care vei ști să-l întreții singură. Sesiunile vor fi susținute de specialiști cu o experiență bogată, marcată de reușite și proiecte remarcabile.

Analistul de modă Alin Gălățescu s-a făcut remarcat drept primul producător de emisiuni de modă din România, punându-și amprenta asupra a numeroase proiecte de fashion. În noiembrie, Alin se alătura în calitate de speaker workshop-ului ”Stil Personal”. Pornind de la ideea că nu toate hainele din magazine iți sunt destinate și nu toate croielile sunt realizate pentru corpul tău, Alin Gălățescu vine la AtelierEle pentru a te îndruma către construirea unei garderobe inteligente.

Frumusețea nu se obține doar în centre exclusiviste de estetica și remodelare corporală, iar Thea Haimovitz va vorbi la workshop-ul ”Stil personal” despre principiile ce stau la baza tratamentelor cosmetice scumpe, învățându-te să obții acasă efectul acestora. Numeroase persoane publice apelează la sfaturile de frumusețe ale Theei Haimovitz, iar rezultatele sunt întotdeauna un succes.

Dana Sota este expertă în beauty ale cărei realizări sunt apreciate la scară largă în România. Dana a deschis primul centru de estetică facială și corporală din București, a realizat emisiuni TV și a colaborat cu mai multe reviste pentru care a scris editoriale de frumusețe. Pentru că frumusețea nu se învață doar din reviste, Dana Sota va împărtăși cele mai prețioase trucuri de îngrijire participantelor la workshop-ul ”Stil Personal”.

La AtelierEle, se va pune accentul pe reguli de self-hairstyle și self make-up, care te vor ajuta să arăți impecabil, chiar și fără a merge la salon, iar sfaturile vor fi însoțite de demonstrații live. Raluca Luca asigură machiajul celor mai frumoase femei din Romania și vine la workshop-ul “Stil Personal” pentru a împărtăși experiența câștigată în cadrul celor mai prestigioase academii de machiaj din România şi Londra. Vei învăța regulile de bază ale unui machiaj dedicat fizionomiei tale dar și alte reguli pentru machiaje sofisticate.

Taxa de participare pentru toate cele patru întâlniri din cadrul workshop-ului “Stil personal” este de 200 lei. Persoanele care se înscriu până la data de 10 octombrie vor plăti o taxă de participare de 150 lei/workshop, beneficiind de oferta early bird.

Pentru înscrieri, accesați: http://www.actpr.ro/atelierele/stil-personal/