Bucuresti, 3 Octombrie, Institutul Francez
Sambata, 3 octombrie, are loc AUTOR, cea de a doua editie a targului de bijuterie contemporana de designer, in spatiul binecunoscut si generos al Institutului Francez, de pe bulevardul Dacia. Targul este o extensie fireasca a expozitiei de bijuterie de designer Extins, eveniment ce si-a capatat locul si identitatea in zona artistica si a designului romnesc, gratie celor doua editii din 2007 Si 2008. Extins a creionat deja obiectivele acestui tip de demers, care propune relevarea numelor consacrate sau emergente de designeri de bijuterii. Evenimentul s-a ocupat de punerea lor in valoare si asigurarea unei vizibilitati binevenite acestui domeniu Si artistilor lui. AUTOR prin cea de-a doua sa editie intregeste demersul Extins, facilitand publicului accesul direct catre bijuteria de designer care inseamna concept, unicitate si autenticitate.

In 3 octombrie aceste obiecte de arta ale tinerilor designeri de bijuterii vor iesi din atelierele creatorilor lor pentru a putea fi admirate, atinse si achizitionate la targul de profil AUTOR. Selectia realizata pentru aceasta editie are aceleasi standarde ca si in cadrul proiectului Extins si reuneste nume importante, respectiv designerii de bijuterii Angi Apostol, Elena Cri?an, Roxana Davidescu, Jennifer Delplanque, Raluca Dracea, Maria Filipescu, Adriana Goilav, Agnes Keszeg, Andra Lupu, Alexandru Lupu, Ioana Matei, Izabella Petru?, Oana Pop, Dana Stefanoiu, Carla Szabo, Mihaela Tarhuna, Ana Wagner, Mihaela Zvinca, brandurile Acarete, Freevole, Radha si altii.

Evenimentul, gazduit de Institutului Francez, capata un aer de chic frantuzesc prin prezenta noului Lenor Parfumelle, cu cele trei variante de parfum concepute special de parfumieri francezi. Intr-un decor ce va reproduce fidel atmosfera renumitelor strazi pariziene, vizitatorii vor fi intmpinati de variantele feminine ale celor 3 arome Lenor Parfumelle: Magnifique, Seduisante Si Subtile. Cadrul generos va permite unui pictor talentat sa realizeze portretele oaspetilor, amintind de atmosfera vestitului cartier parizian Montmartre.

Targul va fi deschis ntre orele 10.00 – 19.00.