Frumoasele tinere selectate de Caravana FashionTV sunt acum modele de podium la spectacolele pe care FashionTV le organizează în această vară pe litoral.

Și pentru că fiecare weekend aduce câte un show nou și inedit, le-am surprins la repetițiile pentru evenimentele de sâmbătă, 19 iulie. A fost o nouă seară de carnaval, care a inclus și super prezentări de modă. Tineri designeri de la facultățile de profil din Timișoara și Cluj-Napoca au fost invitați de FashionTV să își prezinte noile colecții pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014. Care a fost atmosfera în backstage puteți descoperi în galeria foto de mai jos.

Nu uitați: în fiecare weekend al acestei veri, modelele FashionTV România defilează pe scena Fashion Summer Festival din Piateta Cazino din Mamaia.

backstage-mamaia-fashiontv-models-77.jpg

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei