Eveniment de marcă al societăţii civile braşovene încă din anul 2011, Balul de Caritate„Talente de Azi pentru Brasovul de Mâine”, aflat la cea de-a patra editie, are ca scop sustinerea copiilor si tinerilor talentati din judeţul Braşov cu mijloace materiale şi financiare necesare pentru a-si cultiva si valorifica aptitudinile.

Prezentatorii Balului de Caritate desfăşurat la Hotel Aro Palace au fost vedetele de televiziune Adela Diaconu şi Luis Lazarus.

Evenimentul a fost un regal de momente artistice deosebite şi de prezentări de modă susţinute de artişti romani cunoscuţi şi de designeri de modă consacraţi.

Participanţii la Bal au fost încantaţi de show-ul de coafură si modă semnat Ciprian Vaida si Adela Diaconu, iar LOULOU a încins atmosfera cu hiturile sale.

Dorina Vasilashko , Alexandra Preda, Tudor Turcu si Alexandra Dirstaru au întregit atmosfera relaxantă şi specială cu recitalurile lor. Caritate – Excelentă – Performantă – Valoare – Creativitate sunt cuvintele care definesc cel mai bine Balul de Caritate ”Talente de Azi pentru Brasovul de Mâine” editia a IV-a, 2014, eveniment dedicat promovarii si recunoasterii tinerilor talentati care au confirmat in diverse domenii de activitate si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor.

Prin generozitatea participantilor si a susținătorilor evenimentului, copiii si tinerii aleşi în a fi sprijiniţi anul acesta au primit ajutorul necesar pentru a-si urma visele si pentru a-si dezvolta talentul. Editia acestui an a beneficiat de cei mai prestigiosi sustinători si invitati. Ambasadorul Romaniei prin sunet, Nicolae Voiculet, care a şi încântat audienţa cu un recital extraordinar în cadrul Balului. Alte numeroase personalităti si vedete au contribuit la reusita acestui eveniment, fie prin participare sau donând obiecte personale care au fost vândute în cadrul licitaţiei organizate în seara Balului. Ilie Năstase, Simona Halep, Adrian Mutu, Dana Săvuică, Gabi Balint, Eduard Irimia, Galyna Pinzari, Elisabeta Lipă sunt doar câteva dintre personalitătile care au contribuit ca tinerii si copiii talentati din judetul Brasov să poată să îsi urmeze pasiunile şi drumul bun ales în viată.