Sunt talentați, mizează pe creativitate și se dedică designului vestimentar. Tinerele talente ale modei românești se numesc 109, Ioana Ciolacu, Aer Wear, Bipolar, Alina Morar, Carmen Trif, Crepe Black Collar, Ingrid Teodosiu, Sabina Pop, Florentina Giol sau Traskin, iar cele mai noi propuneri vestimentare ale lor au fost prezentate în cadrul unui show organizat de Band of Creators, magazinul online care promovează creațiile românești.

Maria Queen Maria, un designer din Bulgaria care exploatează în colecțiile sale deconstructivismul și volumele, și-a adus noile creații la București, la invitația Band of Creators. Prezentarea pe catwalk a fost încheiată de Ioana Ciolacu, designerul care a câștigat anul trecut premiul Designer for Tomorrow în cadrul Berlin Fashion Week și a încheiat de curând un stagiu de un an la celebra Stella McCartney. Colecția Ioanei se numește Hunters și a pornit de la ideea că orice pradă poate deveni prădător şi invers, iar rolurile se pot schimba într-o secundă.

band-of-creatord-2014.jpg

Culorile intense, modelele inedite și evidente accente originale definesc creațiile cool și perfect purtabile propuse de cei 12 designeri. Ținutele pot fi deja achiziționate online, pe site-ul Band of Creators. Descoperă fiecare ținută în parte în galeria foto de mai jos.

La eveniment au fost prezente și vedete precum Laura Cosoi, Sore Mihalache sau Sophia, care și-au făcut un obicei din a purta creații ale designerilor români aflați la început de drum.

sore-mihalache.jpg

Sore Mihalache