Ea este Bianca Balla, frumoasa cu ochi albastri din Bucuresti, care a impresionat juriul Miss Litoral 2014 si Fashiontv Black Sea Model Awards 2014, castigand titlul Miss Fashion Water, respectiv Fashion Luxury Spring Water Model. Cu tinuta sportiva formata in urma celor sase ani in care a practicat baschet de performanta, si in acelasi timp miscari feminine si delicate, la cei 1,76 metri inaltime, Bianca a facut primii pasi in cariera de model pe care si-o doreste alaturi de FashionTV.

A fost invitata sa faca parte din echipa de modele FashionTV dupa ce a fost observata in fata liceului, in Bucuresti, de scouter-ii Caravanei FashionTV si chemata la preselectii. „Imi place senzatia pe care o am atunci cand defilez pe scena, dar imi plac si petrecerile organizate de FashionTV si atmosfera din backstage de aici, din Mamaia”, afirma Bianca. Ea se afla alaturi de FashionTV chiar de la primele evenimente desfasurate in cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014, iar in primavara acestui an a participat la Cannes, la show-urile exclusiviste organizate de FashionTV in perioada celebrului festival de film de pe Riviera Franceza.

Dintre femeile faimoase care au reusit in modelling, o admira pe Irina Shayk, „deoarece are foarte mult stil si eleganta”.

bianca-balla-miss-fashiontv-water-21

Descopera aici profilul Biancai din Comunitatea Fpeople.ro!

Vrei sa fii model FashionTV? Daca iti doresti sa beneficiezi de sedinte foto gratuite, de job-uri in modelling si frumusete si sa participi la evenimentele FashionTV din tara si strainatate, inscrie-te in Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuitparticipa la casting-urile din Caravana FashionTV si aplica la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, arhiva personala