Ea este Bianca Balla, frumoasa cu ochi albaștri din București, care a impresionat juriul Miss Litoral 2014 și Fashiontv Black Sea Model Awards 2014, câștigând titlul Miss Fashion Water, respectiv Fashion Luxury Spring Water Model. Cu ținuta sportivă formată în urma celor șase ani în care a practicat baschet de performanță, și în același timp mișcări feminine și delicate, la cei 1,76 metri înălțime, Bianca a făcut primii pași în cariera de model pe care și-o dorește alături de FashionTV.

A fost invitată să facă parte din echipa de modele FashionTV după ce a fost observată în fața liceului, în București, de scouter-ii Caravanei FashionTV și chemată la preselecții. „Îmi place senzația pe care o am atunci când defilez pe scenă, dar îmi plac și petrecerile organizate de FashionTV și atmosfera din backstage de aici, din Mamaia”, afirmă Bianca. Ea se află alături de FashionTV chiar de la primele evenimente desfășurate în cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014, iar în primăvara acestui an a participat la Cannes, la show-urile exclusiviste organizate de FashionTV în perioada celebrului festival de film de pe Riviera Franceză.

Dintre femeile faimoase care au reușit în modelling, o admiră pe Irina Shayk, „deoarece are foarte mult stil și eleganță”.

bianca-balla-miss-fashiontv-water-21.jpg

Descoperă aici profilul Biancăi din Comunitatea Fpeople.ro!

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, arhiva personală