Preferat de femei din lumea intreaga, cu o tradiție de 25 de ani pe piață, avand 72 de distincții câștigate în domeniul îngrijirii pielii la nivel mondial, Bio-Oil, uleiul pentru cicatrici si vergeturi a fost lansat si in Romania. Ce este Bio-Oil si de ce il recomanda medicii si farmacistii din intreaga lume? Este un produs de îngrijire specializat în îmbunătățirea aspectului cicatricilor și vergeturilor vechi și noi, a nuanței neuniforme a tenului și a pielii îmbătrânite sau deshidratate.

Datorită ingredientului revoluționar PurCellin Oil, Bio-Oil este un ulei uscat care se absoarbe rapid în piele avand la baza o combinaţie de extracte de plante (rozmarin, mușețel, gălbenele, lavandă) şi vitamine (A și E), suspendate într-o bază uleioasă.

Uleiul, neconţinând oxigen, permite extractelor din plante şi vitaminelor să îşi menţină intacte proprietăţile benefice și active 100%, acționând complementar cu uleiurile naturale ale pielii.

Daca vrei rezultate optime trebuie sa aplici Bio-Oil pe zona afectată de două ori pe zi, timp de minim trei luni.

Cand sa folosesti Bio-Oil? Daca vrei sa îmbunătatesti aspectului cicatricilor atribuite tăieturilor, juliturilor, arsurilor minore sau intervențiilor chirurgicale, a vergeturilor vechi sau noi.

De ce anume trebuie sa tii cont? Fiecare individ se vindecă diferit, aspectul final al unei cicatrice va varia de la o persoană la alta, fiind influențat major de factori precum tipul de piele, locul cicatricei, tipul de rană, vârsta şi chiar starea nutriţională a respectivei persoane.

Bio-Oil este recomandat pentru reducerea posibilităţii formării vergeturilor în timpul sarcinii, al puseurilor de creştere din adolescenţă şi în perioadele de creștere rapidă în greutate şi ajută, deopotrivă, la îmbunătăţirea aspectului vergeturilor existente.

biooil.jpg

Ai acnee? Bio-Oil nu provoaca si nu agraveaza acneea, nu sporeste secretia de sebum, si nu provoaca aparitia cosurilor. Bio-Oil se foloseste pe fata, se absoarbe rapid în piele fără a lăsa urme de grăsime, aşadar nu va cauza erupţii. Tips: folositi o cantitate redusa.

Ai piele uscata si sensibila? Toarna cateva picaturi de Bio-Oil in cada pentru o piele catifelata si hidratata. Bio-Oil nu este un produs iritant.

Exista date concrete rezultate din studiile clinice care arata că, după primele 8 săptămâni de utilizare, 92% dintre subiecți au observat o îmbunătățire a aspectului cicatricilor și 100% o îmbunătățire a aspectului vergeturilor.

În acest moment, Bio-Oil este cel mai bine vândut produs pentru cicatrici și vergeturi în 18 țări, printre care Australia, Canada, Italia, Finlanda, Olanda, Noua Zeelandă, Elveția sau Marea Britanie. Mai mult detalii pe http://www.bio-oil.com/ro

Pretul produsului este de 53 de lei pentru ambalajul de 60ml – în farmaciile Sensiblu, Dona și alte farmacii selecționate.