Laboratoarele Dermatologice Bioderma lansează Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+, 40 ml o realizare tehnologică unică ce combină o textură ultra-fluidă, lejera ca apa, cu un efect DRY TOUCH și o protecție solară foarte înaltă, potrivită tuturor tipurilor de piele, inclusiv pentru cea mixtă sau grasă.

Până de curând era o provocare să combini o protecție solară foarte înaltă cu o textură ultra-fluidă și cu un efect “dry touch” într-o formulă stabilă. Bioderma a răspuns acestei provocări și a creat Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+,o realizare tehnologică unică, ce oferă protecție solară foarte înaltă, o texturăultra-fluidă, lejeră ca apa, cu un efect “dry touch”.

Formula lui Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ este optimizată prin folosirea a 3 pudre cu efect matifiant. Odată aplicat, pielea este protejată, matifiatăși catifelată. Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ oferădublăprotecțieîmpotriva razelor ultravioleteprin filtrele solare dermatologice și prin protecția biologicăoferită de brevetul Bioprotecție Celulară®, care previne degradarea celularăși îmbătrânirea prematură a pielii.

Textura lejeră ca apa, cu efect dry touch,matifiază pielea și este o excelentă bază de machiaj. Formula sa este fotostabilă, rezistentă la apă, hipoalergenicăși non comedogenică. Nu conține parabeni și parfum, asigură o toleranță cutanată excelentă.

Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ DRY TOUCH este disponibil în 3 variante: Incolor, Claire și Doree

Pretul recomandat in farmacii:

Photoderm Aquafluid SPF 50+ Incolor, 40 ml– 56 RON

Photoderm Aquafluid SPF 50+ Claire, 40 ml – 60 RON

Photoderm Aquafluid SPF 50+ Doree, 40 ml – 60 RON