Unul dintre principalele efecte ale parfumului este acela de a intoarce capetele iar New York-ul este recunoscut drept orasul vibrant al viselor si povestilor din filme. Incepand cu 1 ianuarie 2014, Elysee reduce distantele si atrage toate privirile adaugand New York-ul pe harta destinatiilor olfactive, in calitate de nou distribuitor exclusiv al celebrei case de parfumuri Bond no.9.

Cu un repertoriu de peste 60 de parfumuri, Bond no. 9 produce o revolutie in arta parfumeriei. Bond propune o escapada in “orasul care nu doarme niciodata” in urma careia vom ramane cu convingerea ca nu exista povesti despre New York. Totul este adevarat. Misiunea declarata a casei este de a marca fiecare cartier al New Yorkului printr-un parfum propriu si de a repozitiona parfumeria la rang de arta.

In timp ce toate parfumurile Bond no.9 sunt unice exista totusi ceva care le uneste: sunt in voga. De la cele mai indraznete pana la cele mai spirituale sau capricioase, toate transmit curajul, indrazneala si spiritul lipsit de compromisuri al acestui oras caleidoscopic. Bond capteaza stilul orasului New York transmitand o incredere lipsita de ezitare ce pare a spune: “Da… acesta este locul in care trebuie sa ma aflu iar acesta este parfumul pe care trebuie sa il port!

Perfumista Avenue

Esenta parfumurilor este ca vorbesc despre vise si despre puterea esentelor de a le transforma in realitate. Cei de la Bond no. 9 au imaginat un cartier al New Yorkului unde toti locuitorii, fara exceptie, poarta UN parfum: Perfumista Avenue!

O fantezie care planeaza asupra intregului oras. Perfumista Avenue este dedicat femeii caracterizata prin sex appeal si asumare de riscuri, o personalitate determinata. Asemeni unui suflet pereche acest parfum este o adevarata declaratie de stil distingandu-se prin notele de piele ce ofera o tusa moderna trandafirului.

perfumista-avenue-on-bond-street.jpg

Pret pentru 100ml: 1590 ron

Disponibil exclusiv in magazinele Elysee Concept!

Manhattan

Manhattan, insula superlativelor, nu duce lipsa de reputatie. Captivant si electric, abunda de frenezie in toate anotimpurile si este plin de intamplari unice menite sa te cheme inapoi ca intr-un miraj. Locuitorii Manhattanului, oameni de afaceri si turisti se intrepatrund zile si nopti, intr-un flux constant, asemeni peliculelor cinematografice menite sa-i intretina celebritatea si aura legendara.

Manhattan, este un parfum after hours detinand un coeficient ridicat de seductie. Ritmul sau este definit de nucsoara apetisanta, de semintele incitante de coriandru si de sofranul evocator.

bond-no-9-manhattan_hires.jpg

Pe masura ce strabatem insula, ratacind printre atractii, ne simtim vulnerabili in fata notelor de turta dulce si a indiciilor de ciocolata. Iasomia marocana evoca la randu-i cocktailurile cu piersici si banane coapte. Manhattan, pur si simplu irezistibil!

Pret pentru 100ml: 1590 ron

Disponibil exclusiv in magazinele Elysee Concept!

Central South Park

Un parfum fantezie, redand dualitatea iluzie-realitate, Central South Park capteaza ambianta uimitoare a strazii viselor, conectand cele mai exclusiviste placeri urbane cu profunzimea naturii.

Debordand de eleganta si rafinament, parfumul se deschide prin acorduri tonice de flori de grapefruit, coacaze negre si frunze de iedera (asemeni celei care imbraca arborii din Central Park). Inima seducatoare de iasomie, ylang ylang si narcisa se transforma intr-o baza persistenta de note clasice de santal, cedru si mosc. Fiecare parfum are un accesoriu chic un trandafir si un colier care va transforma orice tinuta intr-o aparitie glam.

central-park-south.jpg

Pret pentru 100 ml: 1250 ron

Disponibil exclusiv in magazinele Elysee Concept!