Celebrul actor american Brad Pitt, in varsta de 45 de ani, tata a sase copii, pe care ii creste alaturi de partenera lui de viata, actrita Angelina Jolie, a marturisit recent ca se simte impacat cu varsta sa si ca apreciaza aceasta perioada de maturitate din viata lui, informeaza people.com

"Nu mai sunt un pusti, acum am sase copii", a declarat Brad Pitt pentru revista Bild din Germania, cu ocazia turneului de promovare a filmului "Inglorious Basterds", in regia lui Quentin Tarantino. Renumitul actor american va fi prezent la premiera acestui film in Berlin, pe 28 iulie.

In acelasi interviu, Brad Pitt a marturisit ca nu se teme sa imbatraneasca: "Nu, dimpotriva, chiar imi place. E o etapa buna din viata mea".

In ultimele luni, actorul a petrecut mult timp acasa, alaturi de familia sa: "Ma trezesc devreme si pregatesc micul dejun. Ii imbrac pe copii si-i pun sa se spele pe dinti. Apoi ii duc la scoala".

Dimineata este, de altfel, momentul in care dormitorul cuplului Jolie-Pitt devine cel mai aglomerat, deoarece toti cei sase copii vin sa isi salute parintii si se urca alaturi de ei in pat.

"Avem un pat lat de trei metri, dar nu e suficient de mare. Diminea?a, ei se urc? cu totii in pat, ca si cum supravietuirea lor ar depinde de asta. Cu totii suferim putin din cauza lipsei somnului", spune actorul.

Brad Pitt a marturisit ca nu ar schimba nimic din viata lui actuala, declarand ca se afla exact acolo unde isi dorea sa se afle.