De la momentul în care a aplicat pentru un casting FashionTV aici, pe fpeople.ro, și până a devenit câștigătoarea titlului Miss Fotomodel în concursul Miss Litoral 2014, totul a decurs firesc pentru frumoasa Brîndușa Alerguș, originară din Piatra Neamț. Acum, cu un titlu important adăugat la portofoliul său de model, Brîndușa își face planuri ambițioase pentru viitor.

Cum se menține în formă Miss Fotomodel și cum arată rutina ei de întreținere? „Nu sunt o fană a mâncărurilor «interzise», gen fast food, așa că îmi este destul de ușor să mă mențin. În plus, cred că este și genetic. Îmi plac mâncarea sănătoasă și deserturile naturale, făcute în casă. De cel puțin trei ori pe săptămână ajung în sala de fitness, iar cel puțin o dată pe an adopt o dietă de detoxifiere, nu mai mult de cinci zile. Încerc să beau cât mai multă apă, pentru că menține pielea tânără și oferă un tonus bun”, ne povestește.

Una dintre marile sale pasiuni este sportul. De mică a practicat voleiul, apoi tenisul de câmp, iar de vreo șase ani merge cu regularitate la sala de fitness. Se relaxează cu o carte bună în față, cititul fiind alta dintre pasiunile ei. Iar modelling-ul va fi mereu una dintre activitățile ei preferate. „Ador să fiu în lumina reflectoarelor”, mai afirmă Brîndușa.

brindusa-fashiontv.jpg

Brîndușa este model gold în Comunitatea Fpeople.ro. Descoperă-i profilul aici!

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, arhiva personală