Burberry anunta lansarea varianei feminine a parfumului Brit Rhythm printr-o campanie ce o are ca protagonista pe actrita si modelul in varsta de 22 de ani Suki Waterhouse (actuala iubita a lui Bradley Cooper).

suki-waterhouse1.jpg

Parfumul combina puterea de seductie a feminitatii si emotia muzicii rock&roll, aducand laolalta note surprinzatoare si note clasice, intr-o aroma florala si pudrata.

Lavanda, floarea de portocala, iarba vetiver creeaza un mix feminin si senzual. Sticla iconica cu texturi contrastante reflecta la nivel vizual combinatia neasteptata de arome ale parfumului.

brw4.jpg

Inspirata de aroma acestui parfum, make-up artist-ul Burberry, Wendy Rowe sub atenta supraveghere a lui Christopher Bailey(Chief Creative Officer Burberry) a creat un look special: piele stralucitoare, smokey eyes si glow de buze delicat si natural.

In paralel, o colectia capsula de haine si de accesorii, centrata pe iconica jacheta din piele se afla disponibila in anumite magazine din lume Burberry se axeaza intotdeauna pe inovatia digitala! Astfel, o sectiune dedicata parfumului Brit Rhythm este disponibila pe site-ul www.burberry.com, permitandu-le fanilor sa isi comande “tatuaje” parfumate in forma sticlei parfumului si oferindu-le posibilitatea de a se inscrie intr-o tombola pentru a castiga doua pass-uri VIP la un concert organizat de Burberry ce va avea loc la Shanghai.

Pentru prima oara, fanii brand-ului pot comunica live experienta *Brit Rhythm* accesand www.thisisbrit.com. Prin scanarea in anumite magazine a unui QR code cu IPhone-ul sau IPad-ul fanii vor avea acces la un continut digital impresionant, iar in locatii “cheie” din intreaga lume acestia pot intra in cabine foto personalizate, unde pot realiza instantanee pe care le pot posta si impartasi pe platformele sociale, precum Facebook sau Twitter.

Trend-setteri globali vor colabora cu brand-ul Burberry pentru a surprinde imaginea #THISISBRIT care va fi postata pe canalele de comunicare ale brand-ului, platforme sociale si blog-uri.

In Romania, parfumurile Burberry sunt disponibile in magazinul din str. Luterana, nr 4.