Sezonul sarbatorilor este perioada in care micile bucurii sunt declansatoare de zambete largi si generoase. Pachetele de sarbatori de la C-THRU au fost concepute pentru a face acel zambet sa dureze.

Pachetul C-THRU Golden Touch
Pentru femeia sofisticata si indragostita de reflexele aurii, sarbatorile sunt inca un prilej pentru a straluci. Golden Touch este parfumul ideal pentru cele care construiesc aproape involuntar, in jurul lor, o aura de mister. Combinatia generoasa a notelor de varf de bergamota, portocale rosii si coacaze contureaza spiritul elegant al iubitoarelor de rafinament. Piersica, iasomia si pruna descriu latura sofisticata si puternic feminina, in timp ce moscul, lemnul de santal si patchouli spun povesti despre farmecul irezistibil al increderii in sine.
Pachet Eau de Toilette, 30ml + Deo Spray, 150ml – pret 32 lei (deo CADOU)

c-thru-edt_deo_gtouch_3d.jpg

Pachetul C-THRU Black Beauty
impletitura intriganta a parfumului Black Beauty reprezinta imaginea femeii misterioase al carei univers este trasat cu note de citrice si condimente ce te duc cu gandul la seri romantice petrecute in fata semineului. Adierea ce o invaluie este indulcita cu o inima de vanilie si orhidee, ambele transpunand eleganta sentimentelor nobile si inclinatia catre arta si frumos. Totul este invaluit in arome de ambra, patchouli si lemn de santal.
Pachet Eau de Toilette, 30ml + Deo Spray, 150ml – pret 32 lei (deo CADOU)

c-thru-edt_deo_black-beauty_3d.jpg

Pachetul C-THRU Lovely Garden
Bogatia naturii este transpusa in Lovely Garden, iar cele etern indragostite de generozitatea covarsitoare a roadelor naturii se vor regasi in accentele parfumului. Notele de varf descriu pictura olfactiva a unui paner cu fructe precum pere, smochine, piersici si mere rosii. Zambetul diafan si gingasia unei priviri sunt imortalizate in inima parfumului din iasomie, trandafir si caprifoi, iar lotusul descrie eleganta naturala a spiritelor libere. intregul tablou este completat de notele de mosc si de accente lemnoase.
Pachet Eau de Toilette, 30ml + Deo Spray, 150ml – pret 32 lei (deo CADOU)

c-thru-edt_deo_lovelygarden_3d.jpg