Estée Lauder dezvaluie Modern Muse, un nou parfum inspirat de femeia de astazi, moderna si dinamica. Parfumul capteaza esenta unei Muze Moderne prin parfumul floral-lemnos, un etalon in luxul modern care transmite incredere, stil si creativitate.

Parfumul Modern Muse de la Estee Lauder se dezvaluie prin fatete de forta si delicatete, in arome florale de iasomie, tuberoza si crin, in cele fructate de mandarina si caprifoi, si in acordurile lemnoase ale esentelor de patchouli, vaniliei de Madagascar, ambra si mosc.

“Abordarea creativa a constructiei olfactive a parfumului, aceea de “impresie duala” ofera fiecarei femei oportunitatea de a percepe parfumul in propriul mod. De aceea unele persoane vor remarca notele florale stralucitoare, in timp ce altele vor observa latura calda a parfumului reprezentata de elementele lemnoase bogate.”

modern-muse.jpg

Acestui parfum special lansat de Estee Lauder i s-a atribuit si un ambalaj emblematic, modern, in care elementele cheie il reprezinta funda albastra si culoarea roz luminos a parfumului, rozul fiind ales pentru a evoca latura feminina si delicata a femeii contemporane, in timp ce bleumarinul semnifica emblema marcii Estée Lauder. Un element cheie al design-ului sticlei de parfum – funda – a avut ca sursa de inspiratie funda iconica a primului parfum Estée Lauder, Youth Dew, lansat in 1953.