Lansarea celei mai noi perii rotative de la Rowenta aduce schimbari majore in lista lui Mos Craciun si asta pentru ca Brush Activ`Nano Smart este cadoul pe care orice femeie si-l doreste sub brad!

Compacta si eficienta, Brush Activ` Nano Smart ofera cea mai buna performanta de uscare pentru o perie rotativa* si in acelasi timp, prin cele doua perii te ajuta sa obtii bucle lejere, un par netezit si aranjat, sau un breton cumintit in doar cateva minute! Trebuie doar sa alegi accesoriul potrivit in functie de rezultatul pe care doresti sa-l obtii.

ro_cf9420_3_4_dessus_contour.jpg

Datorita dimensiunilor reduse, noua perie rotativa nu are nevoie de un spatiu de depozitare prea mare, integrandu-se cu usurinta in recuzita de styling a doamnelor. Nu este de mirare, asadar, ca orice femeie si-ar dori sa se bucure in voie, oricand are nevoie de ultimul gadget in materie de styling.

Fii tu Mos Craciun in acest an pentru cineva drag si fa-i o bucurie punandu-i sub bradul impodobit un cadou in care ai ascuns peria rotativa, compacta, puternica si versatila,de la Rowenta sau, de ce nu, alege Brush Activ` Nano Smart chiar pentru tine!

*Marca Rowenta in ceea ce priveste eficienta in uscare