Este o mama ingrijorata care si-ar dori sa recupereze custodia integrala a celor doi fii, Sean Preston (4 ani) si Jayden James (3 ani). National Enquirer afirma ca Britney este mai mult decat niciodata hotarata sa obtina custodia si ca este pe punctul de a completa documentele necesare pentru a obtine tutela copiilor. Aceste proceduri administrative ar trebui sa inceapa in noiembrie, atunci cand isi va termina turneul mondial The Circus Tour.
Britney este ingrijorata pentru Sean Preston si Jayden James si considera ca fostul ei sot, Kevin Federline, inecat in datorii, nu ii educa asa cum ar trebui. Mai mult, fostul sot ar avea o influenta negativa asupra micutilor. Initial custodia copiilor a fost incredintata in totlitate lui Kevin Federline, insa ulterior au fost facute modificari la acordul initial.
Acum ca se simte mult mai bine, artista solicita custodia exclusiva a copiilor. Daca Britney va obtine ce isi doreste, acest lucru va coincide si cu recuperarea posibilitatii de a isi administra bunurile, de care se ocupa deocamdata tatal sau, Jamie Spears.
Pe scurt, totul merge din ce in ce mai bine pentru Britney. I s-ar putea oferi un nou inceput…

Sursa : www.people.premiere.fr