Iubesti soarele si faci plaja la piscina, strand, mare sau in sezlongul din curtea ta? Nu uita sa iti protejezi pielea de razele solare pentru a nu compromite confortul si sanatatea pielii. Spray-urile NIVEA Sun Protect & Bronze ofera protectie solara pielii tale si un bronz intens, complet natural cu o simpla apasare.

Noua formula se absoarbe rapid in piele, nu devine lipicioasa sau uleioasa iar bronzul devine mai intens, filtrele UVA/UVB protejand impotriva arsurilor, rosetei sau senzatiilor de mancarime si a semnelor de imbatranire prematura, pastrand aspectul neted si sanatos al pielii.

Ingredientul-minune din continutul noilor spray-uri de la Nivea este amplificatorul productiei de melanina proprie pielii, numit Acid Glycyrrhetinic. Acesta este obtinut din extract de radacina de licorice, iar astfel, produsele din gama NIVEA Sun Protect & Bronze activeaza si stimuleaza in mod natural productia de melanina proprie pielii oferind, in acelasi timp, bronzul mult dorit si protectie impotriva razelor UVA si UVB. Trebuie stiut ca razele soarelui stimuleaza in mod natural producerea de melanina in derm, ca sistem de aparare a pielii impotriva razelor nocive, melanina fiind responzabila si cu bronzarea naturala si de durata.

NIVEA SUN isi extinde acum gama Protect & Bronze cu doua spray-uri de protectie solara SPF 20 si SPF 30.

Preturi recomandate: NIVEA SUN Protect & Bronze Lotiune de plaja SPF 50: 38,66 lei; NIVEA SUN Protect & Bronze Lotiune de plaja SPF 30: 35,44 lei; NIVEA SUN Protect & Bronze Lotiune de plaja SPF 20: 32,22 lei.

niveasun.jpg