Nu este nevoie sa calatoresti pana la Barcelona pentru a te bucura de savoarea preparatelor specific spaniole! Vino in fiecare duminica la brunch­ul spaniol devenit deja traditie, Buffet de Arroz & Marisco, de la ca restaurantul La Rambla Cocina Espanola.

In deschidere, te poti delecta cu adevarate delicatese din fructe de mare: Calamari in stil Andaluz, Vongole in sos pil­pil, Creveti in sos de usturoi, Bulgarasi de cod in sos Bechamel, pentru ca apoi sa savurezi Paella Valenciana, cu caracatita si cod, cu fructe de mare si chiar Paella neagra in cerneala de sepie cu morcilla si ceapa caramelizata; si alte specialitati ale bucatariei traditionale spaniole. Totul langa o cupa de Sangria veritabila cu bucati de fructe macerate in vin. In incheiere trebuie sa incerci un desert traditional spaniol ce iti va delecta si indulci simturile deopotriva .

De prepararea acestor delicatese gastronomice se ocupa Antonio, bucatar spaniol cu vasta experienta in arta culinara, care are grija sa adauge ingredientele secrete pentru a obtine acel gust veritabil spaniol. El decide meniul ce urmeaza a fi servit la urmatorul brunch si are grija sa fie imbogatit cu noi si diverse preparate mediteraneene in fiecare saptamana.

Pentru a participa la Buffet de Arroz & Mariscos este nevoie de o rezervare facuta prin telefon inca din cursul saptamanii, costul meniului fiind de 65 lei.

1098065_284835641672598_1623396565_n.jpg

De asemenea, va puteti delecta cu o selectie de vinuri spaniole deosebite ce include peste 30 de etichete, dintre care amintim splendidele La Rioja, Tierra de Castilla si Ribera del Duero.

*Restaurantul La Rambla Cocina Espanola este situat in centrul Bucurestiului (Str Grigore Alexandrescu nr 8, zona Piata Victoriei)