Brandul BSB și-a lansat noua colecție pentru sezonul rece 2014/2015 printr-un eveniment la care au participat și vedete autohtone. Andreea Bănică, Giulia, Simona Pătruleasa, Xonia, Raluca Lăzăruț sau Anca Serea au venit îmbrăcate chiar în piese vestimentare BSB. Cum arată noile tendințe în interpretarea cunoscutului brand și ce au ales să poarte invitații?

Colecția BSB toamnă-iarnă 2014/1015 definește spiritul femeii urbane, active și preocupate să se pună în valoare fără a-și pierde libertatea de mișcare și naturalețea.

Sub sloganul “Point of you”, prin care a cucerit simpatia publicului feminin încă de la deschiderea primului magazin în România, în acest sezon brandul BSB a creat ținute menite să te însoțească în orice moment al zilei, iar versatilitatea designului îți va permite să adaptezi piesele de bază ale colecției indiferent de stilul abordat.

Paleta cromatică gravitează în zona tonurile îndrăznețe de albastru, roșu, olive, beige, cărămiziu, verde, iar nonculorii negru i s-a oferit un rol important în acest sezon. De la rochii și fuste sculpturale sau pantaloni conici, până la linia de jeans a colecției care surprinde prin introducerea denimului negru.

giulia-si-bianca-ionita-tinute-bsb.jpg

Giulia și Bianca Ioniță, în două outfit-uri compuse din piese vestimentare BSB

Ca în fiecare sezon rece, nu putea lipsi pielea – un element important în structura colecției, cât și tricotajele prin cardigane ample și călduroase alăturate cămășilor în carouri. Gulerele și vestele din blană întăresc aspectul funcțional și estetic al colecției.

Imagini de pe red carpet-ul evenimentului, dar și cu noile piese vestimentare BSB, în galeria de mai jos!