“Dragoste la prima incercare”, cam asta se intampla cand testezi pentru prima oara trusele Hydraphase de la La Roche-Posay. In aceasta perioada gasesti in farmacii trusele Hydraphase “Love at 1st try” de ingrijire completa pentru toate tipurile de ten senzibil, mixt sau normal.

Mai mult, la achizitionarea unui produs din gama Hydraphase, vei primi cadou rutina de demachiere pentru pielea sensibila – Apa Termala La Roche-Posay 50 ml + Solutie Micelara Phisiologique 30 ml.

Acest produs star de la La Roche-Posay, Hydraphase Intense este alegerea a peste 900 de dermoconsultante, din 15 tari din Europa, printre care si Romania. In urma acestui studiu, produsul si-a dovedit inca o data eficacitatea si senzorialitatea exceptionale pentru pielea sensibila, devenind un produs emblematic pentru LRP.

In ceea ce priveste dermoconsultantele din Romania, testele au aratat ca 99% dintre ele ar recomanda clientilor lor crema Hydraphase si ca 85% dintre ele ar schimba crema hidratanta pe care o folosesc cu Hydraphase. In plus, pentru 93% dintrele ele, pielea este hidratata pe tot parcursul zilei, iar pentru 90% dintre acestea pielea isi regaseste luminozitatea*.

Hydraphase Intense se adreseaza tenului deshidratat si tern, care are nevoie de o rehidratare in profunzime si actiune pro-luminozitate. Datorita asocierii inovatoare de ingrediente active Acid Hialuronic fragmentat (hidratare imediata de lunga durata) si apa termala La Roche-Posay calmanta, antiitiranta si antioxidanta, Hydraphase intense asigura o infuzie de apa in interiorul celulelor, pielea recapatandu-si volumul si luminozitatea.