La Baneasa Shopping City va avea loc vineri, 26 martie o noua sesiune de Night Shopping Party. Vizitatorii vor avea acces pana la ora 02.00 dimineata si vor beneficia de extra promotii si oferte speciale. Cei care nu pot ajunge la Night Shopping Party se vor putea bucura de petrecerile si ofertele speciale si in zilele de sambata si duminica pana laora 22.00.

Vizitatorii se vor bucura un timp mai indelungat de promotiile speciale, premiile si surprizele oferite de Baneasa Shopping City, Feeria si Carrefour Baneasa. Startul la distractie va fi dat pe 26 martie de la ora 18:00, iar oamenii vor putea face cumparaturi, intr-o atmosfera "magica" si se vor destinde cu cocktail-uri gratuite, muzica si multe concursuri cu premii. Dj Cristi Stanciu (Radio 21) si Marian Soci (Radio 21) vor asigura buna dispozitie a cumparatorilor in timpul petrecerii.

Toate magazinele din cadrul Baneasa Shopping City vor avea in perioada 26 -28 martie posibilitatea de a achizitiona imbracaminte, accesorii, lenjerie si incaltaminte, la decoratiuni interioare, echipamente si imbracaminte sportiva, la preturi speciale.