Pregătește-ți picioarele pentru zilele călduroase in care vei purta perechea ta preferată de sandale! Pentru picioare frumoase și catifelate, Scholl a lansat Scholl Velvet Smooth, pila electronică, cu capăt rotativ abraziv, ce îndepărtează ușor pielea îngroșată de pe tălpi, chiar și din zonele greu accesibile. Rezultatul se vede și se simte de la prima utilizare.

Pielea ingrosată si crăpată a calcâielor, inestetică si uneori dureroasă poate avea atât cauze naturale printr-o predispoziție a pielii catre ingroșare cât și cauze datorate mersului pe jos sau purtării pantofilor nepotriviți. Inlăturarea in mod regulat a pielii ingroșate de pe călcâie reprezintă principala modalitate de prevenire a afecțiunilor provocate de eventualele răni si crăpaturi.

Cum poti să faci acest lucru intr-un mod simplu și rapid? Cu ajutorul noii game Scholl Velvet Smooth ce contine:

Scholl Velvet Smooth Pila electronică pentru pielea îngroșată de pe tălpi. Fiecare pachet conține: o pilă electronică, un capăt rotativ abraziv, 4 baterii tip AA și un capac protector.

Scholl Velvet Smooth Rezervă ce conține 2 capete rotative.

scholl-velvet-smooth_pila-electronica.png

Un capăt rotativ Scholl Velvet Smooth poate fi întrebuințat, în medie, de 12 ori. După acest număr de întrebuințări este recomandat să fie înlocuit.Tototdată, pentru că Scholl Velvet Smooth nu folosește lame ascuțite și se oprește automat, dacă este apăsat prea tare de piele.

Pentru a optimiza rezultatele obținute cu ajutorul Scholl Velvet Smooth și pentru a preveni îngroșarea pielii, este recomandat să folosești zilnic Scholl Cremă hidratantă pentru pielea uscată a picioarelor.

Preț recomandat Scholl Velvet Smooth Pilă electronică: 170 lei

Preț recomandat Scholl Velvet Smooth Rezervă: 65 lei

Pentru mai multe informații despre Scholl Velvet Smooth, vizitează pagina de Facebook Scholl România https://www.facebook.com/Scholl.Romania.

2-foto-lifestyle-scholl-velvet-smooth.jpg