Cea mai importantă campanie de recrutare a tinerelor talente din modeling și showbiz desfășurata pe teritoriul României, Caravana Fashiontv selectează în fiecare an sute de tinere care își doresc o carieră de succes în domeniul modei.


Daca vrei si tu sa beneficiezi de cele mai cool look-uri, înscrie-te in Caravana Fashiontv, prin completarea formularului de aici (click).

Înscrie-te în Caravană și fă-te remarcată!

FashionTV Cosmetics – noua linie inspirată din secretele supermodelelor inovează domeniul îngrijirii pielii, într-o campanie marca Fashiontv Romania!

Cuprinzând produse de machiaj, de îngrijire a tenului și corpului, produse destinate bărbaților și de îngrijire a părului, Enjoyllery își ia inspirația din fashion, bijuterii și secretele de beauty ale supermodelelor. Create cu ajutorul celor mai inovative tehnologii și realizate prin aplicarea celor mai eficiente formule cosmetice, Enjoyllery te conduce într-o călătorie a frumuseții pline de lux și a experiențelor spectaculoase.

Conceptul din spatele acestei linii de cosmetice se află în realizarea unor produse unice menite să îngrijească tenul, pielea și părul, folosindu-se de formulele secrete favorite ale celor mai faimoase supermodele, astfel încât secretele frumuseții lor să devină accesibile oricărei femei.

Fotografii de Marius Nistor.

Behind the scenes

Fresh Faces Photoshoot