Sâmbătă, 12 iulie, spectaculoasele care alegorice ale Carnavalului Mamaia și frumoasele modele FashionTV România au făcut un nou show pentru miile de turiști prezenți în Piața Cazino.

Fiecare weekend este întâmpinat cu distracție și spectacol în Mamaia! FashionTV România, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța, a adus pentru încă o seară turiștii în Piața Cazino. Ajuns în al treilea an, Carnavalul a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente de pe litoral. Ediția de deschidere a acestui an a atras un număr record de spectatori în Piaţa Cazino, nu mai puțin de 25.000 de persoane fiind prezente la spectacol.

Show-ul prezentat de Claudiu Constantin a avut dansatori de senzație, muzică bună, strălucire, și, firește, nu puteau lipsi superbele modele FashionTV România, care au defilat în noile propuneri vestimentare ale brandului românesc Atmosphere Fashion.

Cluburile care au participat cu care alegorice la această ediție a carnavalului au fost Crema, Ego, Luv, Princess, Bellagio și Le Gaga.

Weekend-ul viitor cluburile și carele alegorice vor face show pe scena mare din Piața Cazino, pentru a treia săptămână consecutiv.

Carnavalul Mamaia se desfășoară în perioada 5 iulie – 23 august 2014 și face parte din Fashion Summer Festival Mamaia 2014.

Partener al evenimentului: Jaguar prin Ţiriac Auto.

Proiectul este susținut de Asociația pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării.

Foto: Alex Matei, Marius Nistor