Carnaval Mamaia 2014, un nou spectacol incendiar cu invitati surpriza!

Sambata, 9 august, Fashiontv a atras turistii in Piata Cazino din Mamaia cu un nou show incendiar si plin de surprize oferit de cluburile participante la Carnavalul Mamaia.

Show-ul prezentat de Claudiu Constantin a avut DJ, dansatoare in costume provocatoare, muzica buna, modele superbe pe catwalk, creatii vestimentare in cele mai noi tendinte, o atmosfera asa cum numai la Mamaia gasim si, bineinteles, carele alegorice cu decor spectaculos ale celorlalte cluburi participante ale serii: Luv, Crema, Bellagio, Fratelli, Ego si Le Gaga.

Din cadrul acestui eveniment nu au lipsit nici superbele modelele Fashiontv care au prezentat ultimele colectii semnate de Atmosphere, Dilo’s si Cielle.

Urmeaza un weekend spectaculos marca Fashiontv in Mamaia! In serile de 14, 15 si 16 august, importanti designeri internationali isi vor prezenta noile colectii vestimentare la Mamaia, la International Fashion Weekend. Tot atunci, va avea loc si concursul international Black Sea Model Awards, care descopera si lanseaza modelede podium, cu sansa la o cariera internationala in modelling. Concurentele pot fi votate pe unul dintre cele mai urmarite website-uri la nivel global, www.fashiontv.com, iar show-ul va beneficia de o mediatizare extraordinara, fiind transmis in direct pe postul international Fashiontv, in 193 de tari de pe cinci continente.

Partener al evenimentului: Jaguar prin Ţiriac Auto.

Proiectul este susținut de Asociația pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării.