Ediția de deschidere a Carnavalului Mamaia 2014 a fost o adevărată desfășurare de forțe, care a transformat, pentru câteva ore, centrul stațiunii Mamaia în vechea și fascinanta Romă Antică. Scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014 a atras un număr record de turiști și spectatori în Piațeta Cazino.

Și au fost multe atracțiile magice ale spectacolului prezentat de Claudiu Constantin. Primarul Radu Mazăre, născut chiar în ziua de 5 iulie, și-a petrecut aniversarea celor 46 de ani pe scenă, jucând rolul împăratului Iulius Cezar, în timp ce Mihaela Rădulescu a intrat în rolul Cleopatrei. Cei doi au format un cuplu excepțional. Costumată în Cleopatra, vedeta de televiziune a defilat pe faleză în carul Primăriei Constanța, alături de primarul Radu Mazăre, iar ulterior și-a făcut intrarea într-un mod inedit pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014, recreând celebra scenă a Cleopatrei care îl primește pe Cezar rulată într-un covor.

Luptele cu gladiatori, zeii antici, muzicienii, circarii, în total peste 100 de actori și profesioniști, acrobații cu flăcări și dansuri orientale, dar și carele alegorice cu tematici spectaculoase, au făcut deliciul publicului. Superbele modele selectate de Caravana FashionTV au avut roluri în sceneta carnavalului, ele devenind nevestele împăratului Cezar.

Pentru câteva momente, personaje principale pe scenă nu au mai fost Cezar și Cleopatra, ci au devenit chiar actorii, Radu Mazăre și Mihaela Rădulescu. Dacă în trecut cei doi au avut un episod care a generat destule titluri în presa de scandal, primarul Constanței a profitat de ocazie pentru a-și cere în mod public și oficial scuze Mihaelei Rădulescu.

Prințesa mea, vreau să-mi cer iertare pentru vorbele pe care ți le-am aruncat anul trecut pe nedrept și, pentru ca tu să mă ierți, îți spun că te voi încorona regină!”, i-a declarat pe scenă Radu Mazăre Mihaelei Rădulescu.

img_2169.jpg

În exclusivitate pentru site-ul FashionTV România www.fpeople.ro, Mihaela Rădulescu a declarat: „Noi am rezolvat problema asta mai demult, am vrut doar să o repetăm pe scenă. Nu sunt un om supărăcios sau ranchiunos, înțeleg scăpările oricui. Radu este un prieten bun al meu. Știam de nebunia pe care o face în fiecare an, iar de data asta s-a nimerit să fiu și eu în România și disponibilă. Am avut în sfârșit timp și mi-a plăcut foarte tare pe scenă.”

Carele alegorice care au defilat în cadrul deschiderii Carnavalului Mamaia 2014 au fost: carul Primăriei Constanța și ale cluburilor Crema, Ego, Luv, Princess, Coyote Ugly, Tan Tan, Bellagio, Fratelli, Le Gaga.

Carnavalul Mamaia 2014 face parte din Fashion Summer Festival Mamaia 2014, un proiect organizat de FashionTV România și Primăria Municipiului Constanța.

Spectacol prezentat de Claudiu Constantin.

Foto: Alex Matei, Marius Nistor