Muller a lansat pe piata primul cascaval din portofoliul sau de produse, fabricat in exclusivitate in Romania. Realizat dupa o reteta 100% romaneasca, Das Kaskaval vine in trei stadii diferite de maturare.

Produs din ingrediente naturale, fara conservanti sau coloranti, cascavalul Müller este disponibil in trei variante: proaspat, semi-maturat si maturat. Fiecare dintre acestea are un über gust diferit, dat de stadiile diferite de maturare – 15 zile, 30 de zile sau 60 de zile. Das Kaskaval ofera o calitate premium si a fost creat pornind de la gusturile consumatorilor romani, dupa rigori germane.

Gratinat, razuit sau cuburi in salate, sandwich-uri, sub forma de gustari sau aperitive rapide – indiferent de ce vrei sa pregatesti pentru cei dragi, una dintre variantele Das Kaskaval se va asorta perfect oricarei combinatii.

O alta inovatie cu care vine noul cascaval Müller este forma de prezentare – un ambalaj resigilabil, ce mentine prospetimea produsului. In plus, ambalajul se bucura de un design nou, ce combina printul lucios cu cel mat.

das-kaskaval-actor.jpg

Pret recomandat*: Das Kascaval 250 gr – 10.99 RON

Das Kaskaval 450 gr – 18.99 RON

*Decizia finala asupra pretului revine magazinului

das-kaskaval-muller.jpg