MediaPro Distribution si Fpeople.ro ti-l prezinta pe John Cusack intr-o comedie belea: Hot Tub Time Machine/Teleportati in adolescenta. Intoarce-te in timp, pe vremea jambierelor, a frezelor aiurea si a muzicii disco. Din 1 aprilie la Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, Starplex, Cinema City (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Bacau) si Cinema Odeon Cluj . Nu e pacaleala, e comedie!

Raspunde la intrebarea de concurs de mai jos si castigi o invitatie dubla din cele 3 puse in concurs, la Teleportati in adolescenta la Hollywood Multiplex.

1.Cine este producatorul filmului si apare si in distributie printre protagonisti?
a) John Morris
b) John Cusack
c) Chevy Chase

Invitatia este valabila pentru 2 persoane la Hollywood Multiplex Bucuresti. * invitatiile castigate in urma concursurilor sunt valabile numai in limita locurilor disponibile si nu se pot face rezervari pentru aceste situatii.

Castigatorii vor fi afisati pe site si notificati prin email pe data de 12 aprilie 2010 si vor fi numiti in urma unei trageri la sorti. Pentru a participa trebuie sa ai rezidenta in Romania si varsta de peste 15 ani.

Tot ce trebuie sa faci este sa notezi raspunsul tau in casetele de comentarii de mai jos si sa oferi o adresa de email valida astfel incat sa te putem contacta in cazul in care te vei numara printre castigatori. Intrebarea are o singura varianta de raspuns corect. Concursul se va desfasura in perioada 29 martie – 11 aprilie 2010. Succes!

Titlu original: HOT TUB TIME MACHINE

Titlu in romana: TELEPORTATI IN ADOLESCENTA
Gen: Comedie
Regia: Steve Pink
Scenariul: Josh Heald, Sean Anders
Distributia: John Cusack, Chevy Chase, Rob Corddry, Craig Robinson, Clark Duke
Producator: John Cusack, John Morris
Durata: 99 min
Limba: Engleza
Lansare in cinematografe: 2 aprilie 2010


Sunt majori, vaccinati si satui pana peste cap de viata plictisitoare a adultilor! Adam (John Cusack) este proaspat parasit de iubita lui; Lou (Rob Corddry) este vesnicul petrecaret care nu reuseste sa gaseasca petrecerea; Nick (Craig Robinson) – un robotel bine controlat de catre nevasta, iar pentru Jacob (Clark Duke) nu exista
viata in afara computerului sau.
Dupa o betie crunta, intr-un jacuzzi, cei patru se trezesc cu mari dureri de cap in iarna anului 1986. Dezmeticindu-se cu greu, barbatii reusesc sa inteleaga ca sansa care li s-a oferit in mod miraculos le poate schimba in sfarsit destinele. Unul dintre ei va gasi o noua dragoste, unul va deprinde cum sa ia atitudine in cuplu, al treilea isi va gasi chemarea si ultimul realizeaza ca viata este prea frumoasa ca sa o lase sa treaca pe langa el.