Cauti un Romeo? Scrie-i… Julietei si te trimitem la Verona!

Poate e nevoie sa-ti perfectionezi tehnicile de cucerire. Sau poate ai o relatie si vrei sa reaprinzi "scanteia". Intra pe http://scrisoricatrejulieta.wordpress.com/ si scrie-i Julietei noastre. Nimeni alta decat Dana Rogoz! Iti va raspunde si va premia cele mai frumoase mesaje.

MediaPro Distribution si Fpeople.ro te invita din 21 mai in cinematografe (CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City – Cotroceni, TM, CJ, BC) sa admiri insoritele si magnificele tinuturi ale Italiei si sa descoperi Verona – orasul marilor iubiri si al legendarilor Romeo si Julieta.

Raspunde la intrebarea de mai jos si castigi una dintre cele 3 invitatii duble puse in concurs pentru filmul Scrisori catre Julieta la cinematograful Hollywood Multiplex.

1. In ce oras se afla legendarul zid al Julietei, cea mai iubita eroina a lui Shakespeare?

a. Verona
b. New York
c. Bucuresti

Invitatia este valabila pentru 2 persoane la Hollywood Multiplex Bucuresti. * invitatiile castigate in urma concursurilor sunt valabile numai in limita locurilor disponibile si nu se pot face rezervari pentru aceste situatii.

Castigatorii vor fi notificati prin email pe data de 12 iunie 2010 si vor fi numiti in urma unei trageri la sorti. Pentru a participa trebuie sa ai rezidenta in Romania si varsta de peste 15 ani.

Tot ce trebuie sa faci este sa notezi raspunsul tau in casetele de comentarii de mai jos si sa oferi o adresa de email valida astfel incat sa te putem contacta in cazul in care te vei numara printre castigatori. Intrebarea are o singura varianta de raspuns corect. Concursul se va desfasura in perioada 18 mai – 11 iunie 2010. Succes!

Titlu original: Letters to Juliet
Gen: Comedie romantica
Regia: Gary Winick
Scenariul: Jose Rivera, Tim Sullivan
Distributia: Amanda Seyfried, Christopher Egan, Gael García Bernal, Vanessa Redgrave, Franco Nero
Producator: Caroline Kaplan, Ellen Barkin, Mark Canton
Casa producatoare: Summit Entertainment
Durata: 105 min
Limba: Engleza
Lansare in cinematografe: 21 Mai 2010

O superba comedie romantica, Scrisori catre Julieta ne poarta catre insoritele si magnificele tinuturi ale Italiei, acolo unde Sophie (Amanda Seyfried), o tanara scriitoare americana, se bucura de o vacanta care ii va schimba viata pentru totdeauna.
Aflata in Verona, orasul marilor iubiri si al legendarilor Romeo si Julieta, Sophie este de-a dreptul fascinata de mitul scrisorilor catre Julieta, asa ca se hotaraste sa ajute miile de indragostiti care an de an vin si cer sfaturi pentru a-si rezolva problemele sentimentale.
Dupa ce a facut primul pas si s-a alaturat unui grup de voluntari, Sophie gaseste o scrisoare ratacita, veche de 50 de ani. De-a dreptul emotionata de acest mesaj, tanara scriitoare pregateste un raspuns pe masura, fara sa stie ca scrisoarea ei va atrage o reactie imediata din partea destinatarei, Claire (Vanessa Redgrave), care va porni intr-o aventura spectaculoasa prin Italia, in cautarea iubirii pierdute.
Din acest moment vom asista la o emotionanta si amuzanta poveste despre dragoste, prietenie si mai mult decat oricand despre destin. Din 21 mai, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane comedia romantica Scrisori catre Julieta, un film cu Amanda Seyfried si Vanessa Redgrave in rolurile principale.