Mediapro Distribution si Fpeople.ro te invita din 26 februarie in cinematografe la super comedia SPIONUL DIN VECINI, cu Jackie Chan in rolul unui agent CIA sub acoperire, care de-a lungul timpului a reusit sa doboare numerosi teroristi, asta pana cand s-a lovit de cea mai complicata misiune a carierei sale: sa fie babysitter. Raspunde pana pe 5 martie la intrebarea de concurs de mai jos si poti castiga una din cele 3 invitatii duble la Hollywood Multiplex .

1.Ce actor interpreteaza rolul principal din comedia Spionul din vecini?
 a. Jet Li
 b. Jackie Chan
 c. Bruce Lee

Invitatia este valabila pentru 2 persoane la Hollywood Multiplex Bucuresti.

Castigatorii vor fi afisati pe site si notificati prin email pe data de 06 ianuarie 2010 si vor fi numiti in urma unei trageri la sorti. Pentru a participa trebuie sa ai rezidenta in Romania si varsta de peste 15 ani.

Tot ce trebuie sa faci este sa notezi raspunsul tau in casetele de comentarii de mai jos si sa oferi o adresa de email valida astfel incat sa te putem contacta in cazul in care te vei numara printre castigatori. Intrebarea are o singura varianta de raspuns corect. Concursul se va desfasura in perioada 19 februarie – 05 martie 2010. Succes!

 

Titlu original: Spy next door

Titlu in romana: Spionul din vecini

Gen: Comedie / Familie
Lansare in cinematografe: 26.02.2010
Regia: Brian Levant
Scenariul: Jonathan Bernstein & James Greer
Distributia: Jackie Chan, Amber Valletta

Sinopsis:

Bob Ho ( Jackie Chan) este un super agent CIA sub acoperire, care de-a lungul timpului a reusit sa doboare numerosi dictatori, teroristi si chiar imperii malefice, asta pana cand s-a lovit de cea mai complicata misiune a carierei sale: sa fie babysitter.
Inainte ca Gillian (Amber Valleta) sa-i devina sotie devotata, Bob mai are de indeplinit o singura misiune, respectiv sa castige prin orice mijloace increderea celor trei copii ai iubitei sale.
Imediat ce Gillian afla ca trebuie sa plece intr-o deplasare, Bob profita de ocazie si se ofera sa tina loc de babysitter micutilor, pe care abia asteapta sa-i impresioneze. Atunci cand unul dintre copii descarca din greseala de pe Internet un cod secret, Bob este nevoit sa se confrunte cu cel mai mare dusman al sau, un terorist rus care abia asteapta sa porneasca pe urmele lui. Acum Bob trebuie sa jongleze cu maiestrie intre rolul sau de spion si cel de viitor tata vitreg al copiilor, in cea mai solicitanta misiune a carierei sale!
Maestrul Jackie Chan loveste din nou, de aceasta data nu doar prin arte martiale, dar si prin portii sanatoase de ras, din 26 februarie, in Spionul din vecini! E usor sa fii spion; problemele apar atunci cand trebuie sa fii babysitter…