Mamaia a devenit, vineri seara, locul de desfășurare a celui mai fashion eveniment estival: Fashiontv Black Sea Model Awards pe scena Fashion Summer Festival 2014.

Spectacolul a fost difuzat în direct pe postul Fashiontv, cu o audiență de 850 de milioane de telespectatori în 193 de țări de pe cinci continente. Invitată specială a evenimentului a fost Ania J, MC-ul oficial al Fashiontv, care s-a alăturat pe scena din Mamaia prezentatorului Fashiontv România Claudiu Constantin.

21 de tinere au concurat anul acesta pe scenă pentru primele locuri în unul dintre cele mai importante concursuri internaționale care le oferă șansa unei cariere de top-model pe cele mai râvnite catwalk-uri ale lumii. Primele etape ale concursului s-au desfășurat online, pe site-ul www.fashiontv.com, unde concurentele au putut fi votate de admiratori din toată lumea.

Pe scena Fashiontv din Mamaia au urmat alte două etape: participantele au defilat în costume de baie create de Vero Milano și în ținute de seară couture, semnate de designerul internațional Walid Atallah.

Câștigătoarea premiului Fashiontv Black Sea Model Awards 2014 a fost desemnată Xenia Gavrilov, în vârstă de 18 ani, din Chișinău, Republica Moldova.

Descoperă în galeria de mai jos imagini cu toate câștigătoarele din concurs.

castigatoare_fashiontv_black_sea_model_awards2014-464.jpg

Câștigătoarele Fashiontv Black Sea Model Awards 2014 sunt:

Fashiontv Black Sea Model 2014 – Xenia Gavrilov

Ftv Tourism Model- Diana Șerban

Fashiontv Star – Cătălina Pînzaru

F Catwalk Model – Andrada Bâra

F Photomodel – Anastasia Dumbrăveanu

Fashion Luxury Spring Water Model – Bianca Balla

Fashion Champagne – Amalia Santa

F 88 Energy Drink Model – Teodora Lazăr

F 18 Acai Drink Model – Cristina Gruia

F Vodka Model – Doina Paraschiv

FTV Actress – Marina Raneta

FTV Popularity Model – Andreea Bica

Toate câștigătoarele vor beneficia de ședinte foto gratuite și book-uri profesionale din partea Fashiontv, dar și de oportunitatea de a participa la evenimentele Fashiontv din întreaga lume. Totodată, ele vor participa la campania de promovare a noii linii de ochelari lansate de Fashiontv, dar și la evenimente din Dubai, Londra, Indonezia, Hong Kong.

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, Marius Nistor