Alătură-te echipei profesioniste de modele FashionTV România!

JOI, 19 iunie, ora 15, la Casa Vernescu din București (Calea Victoriei, nr. 133) organizăm casting pentru modele în cadrul Caravanei FashionTV. Vino să te cunoaștem, ai șansa de a intra în echipa profesionistă de modele FashionTV România!

Înscrie-te la castingul nostru online de pe Fashion JOBS, aici –> http://www.fpeople.ro/fashionjobs/job_161906 și vino joi la Casa Vernescu!

Caravana FashionTV a început scouting-urile de modele în întreaga țară. În această perioadă, ai toate șansele să întâlnești scouter-ii noștri în locurile publice din marile orașe.

Totodată, organizăm și scouting online, aici, pe fpeople.ro! Aplica în secțiunea Fashion Jobs dupa ce ți-ai completat contul de model din Comunitatea Fpeople.ro cu poze personale și date de contact, iar echipele noastre vor lua legatura cu tine!

Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri in modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinatate, inscrie-te in comunitatea fpeople.ro printr-un cont gratuit, participa la casting-urile din Caravana FashionTV și aplica la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! FashionTV îți dă o șansă!

Precizăm că FashionTV nu percepe taxe de înscriere sau taxe pentru ședințele foto, iar deplasările sunt gratuite, toate facilitățile fiind asigurate.

Nu uita să-ți completezi profilul de pe Fpeople.ro cu poze actuale și date de contact! Informațiile și fotografiile cu tine pe care le postezi contează în procesul de selecție.