Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa!

Vrei sa ai castiguri concrete? Fashiontv iti ofera job-uri in acesta perioada!
Vrei sa participi la evenimentele Fashiontv din Romania, dar si din strainatate?

Miercuri,5 martie 2014,ora 18:00 ,la Casa Vernescu (Calea Victorie nr.133),Fashiontv Romania organizeaza casting pentru tinere aspirante in cariera de model.

Participa si tu la castingurile Fashiontv! Fashiontv crede in frumusetea si inteligenta tinerelor din Romania! E randul tau sa crezi in tine!

Este sansa ta de a-ti indeplini visurile si de a avea castiguri alaturi de Fashiontv! Participa la preselectie si poti avea castiguri concrete, poti participa la evenimentele Fashiontv din Romania si din strainatate si poti sa iei parte la campania de promovare a turismului de pe litoralul romanesc.

Tinem sa precizam ca Fashiontv nu percepe taxe de inscriere sau taxe pentru sedintele foto iar deplasarile sunt gratuite, toate facilitatile fiind asigurate.

Nota: Tinerele care au fost prezente la acest casting, carora li s-au realizat fotografii si care doresc sa intre in posesia tuturor fotografiilor trebuie sa ne trimita un email pe models[@]ftvromania[punct]ro cu link catre profilul lor din comunitatea fpeople.ro. Creaza-ti un cont aici !