E timpul să celebrăm iar spectaculoasa lume a modei! Paris Fashion Week, unul dintre cele mai de seamă evenimente de pe harta internațională a modei, va avea loc și anul acesta, în cea mai importantă capitală a modei, fermecătorul Paris.

Alătură-te echipei Fashiontv și defilează pe podium pentru cei mai renumiți designeri ai lumii la Paris Fashion Week!

Vei beneficia de promovare internațională ca model Fashiontv, precum și de pregătire profesională corectă focusată pe elementele necesare în domeniul modeling-ului profesional internațional: miscare scenică, machiaj, cosmetică și coafură, tehnici de lucru cu fotografii, atitudine, precum și ședințe foto profesioniste pentru realizarea unui book de model.

Cum participi?

Simplu! Te înscrii la castingul online completând formularul de mai jos, și vei fi contactată în cel mai scurt timp de scouterii Fashiontv. Mult succes!

Fashiontv Romania este reprezentant oficial al brandului Fashiontv pe teritoriul României. Sub sloganul Ești frumoasă? Fii deșteaptă! Fashiontv îți dă o șansă, Fashiontv contribuie an de an la dezvoltarea modellingului în România, promovând în peste 190 de țări, de pe 5 continente, modelele din România care își doresc o carieră internațională. Adresându-se unui public foarte bine definit, Fashiontv se bucură de peste 850 de milioane de telespectatori lunar.

Paris Fashion Week, Săptămâna Modei, constă într-o serie de prezentări de designeri desfășurate pe durata a șapte zile, de două ori pe an.

În cadrul acestui eveniment, noile colecții sunt prezentate prin spectacole de catwalk în cele mai frumoase sau deosebite locuri din Paris. Balenciaga, Vivienne Westwood, Courrèges, Lanvin, Iris Van Herpen, Christian Dior, Comme des Garçons, Stella McCartney sau Chanel, sunt unele dintre cele mai cunoscute nume din industria modei care vor participa anul acesta la Paris Fashion Week, făcând astfel din acest eveniment de top unul dintre cele mai așteptate momente din lumea modei.