FashionTV România continuă evenimentele pe care le organizeaza prin lansarea sezonului estival pe litoralul românesc, de 1 Mai la Mamaia, dar și prin participarea la Festivalul de Film de la Cannes din acest an. Pentru ambele evenimente, FashionTV România oferă joburi tinerelor dornice să se afirme.

Aplică aici, în sectiunea Fashion JOBS, pentru casting și vino miercuri, 30 aprilie 2014, începând cu ora 18, la Clubul Bellagio din Mamaia.

Este șansa ta de a-ți îndeplini visurile și de a avea câștiguri alături de FashionTV! Participă la preselecție și poți avea câștiguri concrete, poți participa la evenimentele FashionTV din România și din străinătate și poți să iei parte la campania de promovare a turismului de pe litoralul românesc.

Pentru detalii și înscriere la casting, click aici.

Nu uita să-ți completezi profilul de pe Fpeople cu poze actuale și date de contact! Informațiile și fotografiile cu tine pe care le postezi acolo contează în procesul de selecție.

Precizăm că FashionTV nu percepe taxe de înscriere sau taxe pentru ședințele foto, iar deplasările sunt gratuite, toate facilitățile fiind asigurate.