Ești frumoasă? Te așteptăm la castingul Caravanei FashionTV! Ai șansa de a intra în echipa de modele FashionTV România și de a petrecere o vară extraordinară cu FashionTV!

Caravana FashionTV organizează un CASTING GENERAL în BUCURESTI – JOI, 26 IUNIE 2014, între orele 16:00 – 20:00. Aplică pentru job și vino la preselecție!

Unde trebuie să vii? La birourile FashionTV din Strada Academiei nr.39-41 (la un pas de Calea Victoriei, vizavi de Ministerul Sănătății, exact lângă Restaurantul Excalibur).

Pentru orientare, vezi aici locul exact pe hartă.

Vino la preselecții și timp de 8 săptămâni, în iulie și august, te poți bucura de o vacanță gratuită pe litoralul românesc, care poate fi și rampa ta de lansare pe podiumurile internaționale ale modei!

Descoperă aici poveștile de succes ale tinerelor care au venit la preselecțiile FashionTV!

Profită de această vară pentru a vedea lumea și pentru a-ți împlini visul de a fi model! Poți prezenta pentru cei mai cunoscuți designeri ai momentului și ai șansa de a concura în concursuri naționale și internaționale de modele precum Miss Litoral și Black Sea Model Awards.

Nu uita să-ți completezi profilul din Comunitatea Fpeople.ro cu poze actuale și date de contact (număr de telefon)! Informațiile și fotografiile cu tine pe care le postezi contează în procesul de selecție și pentru a putea lua legătura cu tine!

Ești frumoasă? Fii deșteaptă! FashionTV îți dă o șansă!

Foto: Marius Nistor