Vino la castingul organizat de Fashiontv duminica, 24 iunie 2012 la Pensiunea Belvedere din Targu Neamt, intre orele 13.00 – 15.00.

De la castingurile Fashiontv poti patrunde in lumea fascinanta a modei si poti beneficia, ca membru al comunitatii fpeople.ro, de numeroase castiguri constand in sedinte foto gratuite, excursii, weekenduri cu prietenii pe litoralul Marii Negre, gratuitati la saloanele de infrumusetare, sali de fitness, magazine de haine si accesorii. Recomanda si prietenelor tale acest casting si veniti impreuna!

Adresa Pensiunea Belvedere: Pensiunea Belvedere este localizata in orasul Targu Neamt, la iesirea din Targu Neamt spre Falticeni (DN 15C Piatra Neamt – Suceava).

Castingul nu se adreseaza doar modelelor ci tuturor tinerelor care doresc sa fie conectate la lumea modei, sa aiba un portofoliu foto gratuit sau sa fie prezente in baza de date a Fashiontv pentru joburi precum hostess, promoter, scouter.

Daca vrei sa-ti maresti sansele de a participa la evenimentele Fashiontv si sa devii model Fashiontv, inscrie-te in Caravana Fashiontv pe fpeople.ro. Completeaza-ti contul cu cat mai multe date despre tine, adauga poze relevante pentru statutul de model la care aspiri si vino la casting. In plus, ca membru activ in comunitatea fpeople.ro ai toate sansele sa fii chemata la castinguri sau sedinte foto gratuite in urma preselectiilor pe care echipa Fashiontv le realizeaza in permanenta pe site.

Conditii de participare la preselectie pentru modele:

-participantele la preselectie trebuie sa fi implinit varsta de cel putin 16 ani, respectiv cel mult 22 ani
-nu vor fi admise in concurs participantele care au pozat sau aparut in pictoriale nud
-participantele trebuie sa aiba masuri cat mai apropiate de cele de model (filiforme), fiind diferite de cele de miss (90-60-90) si inaltimea minima 1.75 m
-participantele la preselectie vor semna o declaratie pe proprie raspundere prin care isi vor da acordul sa fie fotografiate si filmate pe intreaga durata a preselectiei si concursului, filmari ce vor fi difuzate pe Fashiontv

Citeste aici cum te poti inscrie si care sunt beneficiile participarii in Caravana Fashiontv.

Afla aici si cateva recomandari despre cum sa te prezinti la castinguri.