Cap de afiș al spectacolului Fashion Summer Festival din 25 iulie, designerul Cătălin Botezatu aduce pe scena FashionTV în premieră noua sa colecție cu o tematică specială.

De ce a venit designerul cu o crosă de golf în backstage-ul evenimentului? Noua sa colecție este inspirată de una dintre pasiunile sale, golful, iar noi l-am surprins pe designer în timp ce le arată manechinilor care vor defila în această seară pe podium cele mai bune mișcări.

Din backstage nu lipsesc nici concurentele de la Miss Litoral 2014, care se va desfășura în această seară în cadrul aceluiași eveniment. În doar câteva ore vom vedea finalistele, iar mâine seară va fi premierea. Urmăriți show-ul live aici, pe fpeople.ro!

backstage-catalin-botezatu-modele-fashiontv-13.jpg

backstage-catalin-botezatu-modele-fashiontv-46.jpg

Descoperă imagini în exclusivitate de la pregătirile pentru eveniment.

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Marius Nistor, Alex Matei