Cătălin Botezatu deschide Romanian Fashion Weekend pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014 cu o colecție în premieră. Însă nu este singura surpriză pe care FashionTV România o pregătește turiștilor care se vor afla în Piațeta Cazino din Mamaia, vineri seara, începând cu ora 20. Spectacolele marca FashionTV din acest weekend vor include concursul Miss Litoral 2014 și prezentări de modă ale celor mai importanți designeri români.

Fashion Summer Festival Mamaia 2014, festivalul care se desfășoară pe toată perioada verii pe litoralul românesc, continuă în acest weekend cu evenimente de excepție. Mamaia devine astfel singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite în întregul sezon estival.

După succesul pe care l-a avut la public ediția de deschidere a Carnavalului Mamaia din 5 iulie, când 25.000 de spectatori au asistat la spectacolul de pe scena FashionTV din Piațeta Cazino din Mamaia. După un weekend dedicat tinerilor designeri ai facultăților de modă din Timișoara și Cluj-Napoca, care au făcut primii pași spre o carieră de succes la invitația FashionTV, atrăgând din nou mii de spectatori, Fashion Summer Festival 2014 invită în acest weekend turiștii la cel mai așteptat concurs de frumusețe al verii, Miss Litoral 2014, dar și la prezentări de modă ale celor mai importanți designeri din România.

În deschiderea show-ului de vineri, designerul Cătălin Botezatu aduce în exclusivitate pe scena FashionTV din Mamaia cea mai nouă colecție a sa, cu o tematică specială, designerul lăsându-se inspirat de una dintre pasiunile sale: golful. Invitat special al prezentării va fi primarul Constanței, Radu Mazare.

catalin-botezatu-si-radu-mazare-fashiontv-summer-festival-2012r.jpg

Va fi un nou spectacol unic marca FashionTV, oferit turiștilor de pe litoral pe cea mai mare scenă de modă din Europa, construită la standarde internaționale. Pe toată durata verii, cei mai importanți designeri vestimentari din România și din străinătate vor fi prezenți, alături de modelele FashionTV, la Fashion Summer Festival Mamaia.

Proiectul Fashion Summer Festival 2014 este realizat de FashionTV România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și susținut de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării.

Partener al evenimentului: Jaguar prin Țiriac Auto