In aceste zile designerul roman Catalin Botzeatu s-a distrat de minune in calatoria sa de afaceri din Austria alaturi de Voicu Panzaru si manechinele agentiei Heidi Klum.
Prezent in statiunea montana austriaca Kitshbuhel, Catalin Botezatu a prezentat doua evenimente care i-au adus nu mai putin de 5000 de spectatori.

Primul eveniment a avut loc in cadrul lansarii oficiale a celui mai nou resort de lux din statiune, acesta apartinand sotiei primarului Moscovei. Acest eveniemnt a coincis si cu deschiderea Campionatului Mondial de Ski. Aici Botezatu a prezentat publicului ultima sa coletie Return to Ra alaturi de modele agentiei Heidi Klum. Cel de al doilea eveniment a avut loc in cadrul petrecerii exclusiviste ce a avut loc la La Rosie, unde Catalin a prezentat colectii in fata unei audiente formate numai din oameni de afaceri, artisti si sportivi.

Dupa reprezentatie, Botezatu si modelul sau preferat Voicu Panzaru s-au distrat pana in zori alaturi de modele cu muzica buna si bautura cea mai fina.