Catalina Pinzaru, frumoasa din Republica Moldova cu miscari de felina si zambet cuceritor, pare nascuta sa apara pe scena. Nu e de mirare ca a cucerit juriul si publicul concursurilor Miss Litoral 2014 si Fashiontv Black Sea Model Awards, obtinand un loc intre primele trei clasate pe podium si, de doua ori, titlul Fashiontv Star.

Plina de viata, cu un entuziasm care i se citeste in privire, datorita titlului castigat Catalina va pleca la Roma pentru a urma cursuri de pregatire in televiziune la prestigioasa Scoala Pro Music. Totodata, ea va participa la evenimentele organizate de Fashiontv in Dubai si Hong Kong.

Naturaletea cu care se misca pe scena te face sa crezi ca are o experienta mare in spate, insa frumoasa din Chisinau a urcat pentru prima data pe scena in urma cu un an, la varsta de 20 de ani. Descoperita de Fashiontv, Catalina a fost selectata sa participe la evenimentele Fashiontv de la Monte Carlo, Viena si Cannes din primavara acestui an. Asa a inceput povestea de succes a Catalinei, in prezent studenta, in anul II, in cadrul Universitatii de Stat din Moldova, cu specializare in Administrarea Afacerilor.

ego_fashiontv-235w

„Cred ca naturaletea este secretul succesului. Daca vrei sa convingi, trebuie sa fii in primul rand tu si sa ai incredere in farmecul tau personal”, afirma Catalina Pinzaru, cu accentul ei cuceritor dat de faptul ca, acasa la Chisinau, este obisnuita sa vorbeasca atat romana, cat si limba rusa. Dintre top-modelele internationale, cel mai mult o admira pe Cara Delevingne, cu care, credem noi, chiar are multe in comun.

Catalina e model diamond in Comunitatea Fpeople.ro! Vezi profilul ei si creeaza-ti si tu cont!

Mai jos, imagini si un video cu Catalina din aceasta vara de la evenimentele Fashiontv din Mamaia.

Foto: Alex Matei, arhiva personala