Catrinel Menghia tine coperta numarului dublu al inceputului de an al revistei FHM Romania. In interviul acrodat, manechinul de origine romana spune ca a fost in Bamboo si ca a ramas stupefiata de modul in care se distreaza romanii.

"Da, am mers si eu in Bamboo si am fost suprinsa de multimea de oameni bataindu-se si uitandu-se ciudat unii la altii. Erau niste domnisoare in spatele meu si comentau: <Ia uite, e aia, Catrinel, ce are asta mai mult decat avem noi?> Nu le-am zis nimic, dar imi zicea un prieten ca ar fi trebuit sa ma intorc si sa le zic pe moldoveneste vreo doua".
Depre planurile sale, Catrinel spune ca peste 10 ani s-ar putea vedea fotograf profesionist. "Am inceput niste cursuri de fotografie si in foarte putinul timp liber pe care il am ma duc la studioul unui fotograf sa fac practica. Mi-ar placea sa fac si fotografie de moda, dar si reportaj. Totusi, banii se fac din fotografia de moda. Imi place mult si sa filmez. Le mai fac poze si fetelor din agentie cand pot sI încerc sa invat cat pot de mult".