Dupa cateva luni petrecute intr-o inchisoare din Elvetia, regizorul Roman Polanski poate pune, in sfarsit, un pret pe libertatea sa. 4,5 milioane de dolari,  aceasta este suma  stipulata ca si cautiune stabilita de un tribunal elvetian.

Totusi, Polanski nu va fi eliberatdin inchisoare pana cand Curtea Suprema de Justitie va decide daca va ataca sau nu actul de cautiune, insa surse sigure declara ca nu va fi vorba despre asa ceva. Astfel, peste scurt timp, Roman Polanski va fi pus sub arest la domiciliu, acesta urmand sa locuiasca in castelul sau din Elvetia pana cand se va decide daca va fi extradat sau nu in Statele Unite.

Roman Polanski a fugit din SUA in 1977, imediat dupa ce a facut sex cu o minora in varsta de doar 13 ani. In ciuda faptului ca persoana in cauza si-a retras acuzatiile si a declarat ca doreste sa fie lasata in pace, cazul a incaput pe mana unor procurori zelosi care sunt determinati ca regizorul sa primeasca pedeapsa cuvenita chiar si acum, la 32 de ani de la comiterea actului sexual

Sursa: www.agentiadepresamondena.com