Revista britanica Vanity Fair a dat publicitatii un top al celor mai bine platite celebritati in 2009, top realizat pe baza mai multor surse in ceea ce priveste venitul acestora.

Spre surprinderea publicului locul intai in topul celor mai bine platite vedete de sex feminin s-a aflat actrita Emma Watson. Dupa un venit de 10 mil de dolari pentru ultimul rol din Harry Potter si contracte cu mari case de moda precum Burberry, Emma a strans anul trecut un venit de 30 de milioane de dolari. Ea a devansat, astfel, actrite precum Cameron Diaz si Sarah Jessica Parker.

In topul vedetelor de sex masculin foarte bine platite in 2009 se afla si colegul de platou al Emmei, Daniel Radcliff cu o avere estimata pentru anul 2009 la 26 milioane de dolari. El depaseste la incasari actori mari precum Robert De Niro sau Johnny Deep, fiind devansat doar de mari regizori si producatori precum James Cameron sau Steven Spielberg.

Primul in acest clasament se afla regizorul si producatorul filmului Transformers, Michael Bay cu un venit de 125 de milioane de dolari. Gaseste topul complet aici.