Cel mai mare concurs national pentru tinerii designeri, “Like New Designers by Perwoll”, si-a anuntat astazi castigatorii. Astfel, marea castigatoare desemnata de juriu dintre cele 214 inscrieri este Andreea Castrase, cu colectia ” <http://atelier.perwoll.ro/like-new-designers-participanti/Andreea-Castrase. html> When they stood still”.

andreea-castrase_desfasurator-1.jpg

Premiul de Popularitate, o noutate a acestei editii, a fost acordat colectiei celei mai apreciate de catre public, ” <http://atelier.perwoll.ro/like-new-designers-participanti/Silvia-Paval.html > Catharsis”, propusa de Silvia Paval.

Marea castigatoare, tanara designer Andreea Castrase, va primi 1.500 de euro pentru crearea efectiva, special pentru aceasta competitie, a unei colectii de 5-7 tinute din schitele sale, care pot fi vizualizate aici: http://atelier.perwoll.ro/like-new-designers-participanti/Andreea-Castrase.html. Colectia “When they stood still” propune tinute alb-negru, inspirate din atmosfera teatrului absurd, cu reprezentari suprarealiste. Colectia creata de Andreea va beneficia de expunere gratuita spre vanzare timp de 6 luni, in perioada februarie – iulie 2014, in showroom-ul si pe platforma online Molecule F si in magazinul Band of Creators din Bucuresti.

Juriul competitiei a fost alcatuit din Adelina Ivan (designer vestimentar), Marian Palie (stilist de moda), Mirela Bucovicean (fondator Molecule F) si Constantin Vasile (reprezentant Henkel Romania, divizia Detergenti).